Zand stabiliseren

Uw mengspecialist voor zand stabiliseren is Kleemzand International BV. Zand van lage kwaliteit wordt veelal als onbruikbare grondstof beschouwd. Door het zand te stabiliseren kan de kwaliteit van het zand worden verbeterd waarmee het geschikt gemaakt wordt voor aanvullingen en ophogingen bij bouwwerkzaamheden. Met uitgebreide kennis en ervaring in grond stabilisatie en grondverbetering, kunt u Kleemzand International BV inschakelen voor advies en uitvoering.

Productie van zand stabiliseren staat onder voortdurende controle

Zand stabiliseren is inmiddels een bewezen techniek bij alle sectoren van de bouw en infra. De mobiele menginstallatie verwerkt het zand tot een bruikbare bouwstof, door het toevoegen en inmengen van een kleine hoeveelheid bindmiddel. Wat voor soort en hoeveel bindmiddel er dient te worden toegevoegd, wordt van te voren onderzocht met behulp van diverse monsters en proeven. Bij zand stabiliseren staat de productie onder voortdurende controle. Deze controles worden uitgevoerd met behulp van een geavanceerd computersysteem en worden uitgevoerd door het afnemen van verschillende monsters die worden onderzocht in het mobiele laboratorium. Na het stabiliseren worden een aantal monsters aan een onafhankelijk laboratorium aangeboden voor controle en verificatie van het eindproduct.

Uw partner voor zand stabiliseren is Kleemzand International BV

Grond van lage kwaliteit wordt vaak afgevoerd en tegen hoge kosten gestort. Vervolgens wordt schaarser wordend zand aangekocht voor aanvullingen en ophogingen. Door onbruikbaar zand te stabiliseren bespaart u op transportbewegingen en voorkomt u extra transportkosten, aanvoerkosten en stortkosten. Doordat grond bij zand stabiliseren wordt hergebruikt draagt het eveneens bij aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen.

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Kleemzand een hoogwaardige vervanger is voor gewoon zand? Het heeft namelijk een hoge dichtheid en is eenvoudig te verwerken.