Silo park

Kleemzand International BV beschikt over drie verschillende silo’s voor opslag. De verschillende silo’s kunnen eenvoudig op de productielocatie worden geplaatst. De verschillende silo’s zijn computergestuurd, beschikken over plug&play-integratie, kunnen volledig worden geïntegreerd met het mengsysteem en bieden een zeer nauwkeurige werking.

Horizontale silo 56m³
Kleemzand International BV beschikt over een horizontale silo met een opslagcapaciteit van 56m³. Deze silo is gebouwd op een chassis waardoor deze eenvoudig gebracht kan worden naar de productielocatie. Na aankomst op locatie wordt de computergestuurde silo met plug&play snel geïnstalleerd voor gebruik. Ook bij moeilijk verwerkbare additieven biedt deze silo de oplossing.

Verticale silo 20m³
De verticale silo met 20m³ opslag, kan met los transport naar de juiste locatie worden gebracht. Doordat de silo volledig computergestuurd is, kan ook deze silo met behulp van plug&play snel gereed worden gemaakt voor gebruik.

Mini silo
De mini silo heeft een BigBag opslagcapaciteit. De silo biedt dé uitkomst bij kostbare additieven die slechts in geringe hoeveelheid worden toegevoegd. De mini silo maakt bovendien het voormengen van bindmiddelen overbodig.

Download brochure

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Kleemzand een hoogwaardige vervanger is voor gewoon zand? Het heeft namelijk een hoge dichtheid en is eenvoudig te verwerken.