Mobiele menginstallatie

Voor het huren van een mobiele menginstallatie gaat u naar Kleemzand International BV uit Emmen. Kleemzand International BV is specialist in grondstabilisatie en grondimmobilisatie en beschikt over diverse mobiele menginstallaties. Met grondstabilisatie en grondimmobilisatie wordt zand en klei van lage kwaliteit verwerkt tot nieuw bruikbare bouwstoffen.

Een geavanceerde mobiele menginstallatie vindt u bij Kleemzand International BV

U kunt bij Kleemzand International BV te Emmen terecht voor een mobiele menginstallatie in-plant, die eenvoudig op de locatie kan worden geïnstalleerd. Als eerste stap wordt met behulp van een bunker met een speciaal zeefrek, grote stukken puin en ander afval gescheiden van de rest. Vervolgens wordt de overige grond naar de mengkamer afgevoerd, waar de grond wordt vermengd met de juiste hoeveelheid bindmiddel om het tot een hoogwaardige bouwstof te verwerken.

Een mobiele menginstallatie voor alle voorkomende stabilisaties en mengprocessen

Doordat een geavanceerd computersysteem gekoppeld is aan de mobiele menginstallatie, kan het proces van stabilisatie worden gevolgd en worden gecontroleerd door de operator. Tevens worden er tussentijds diverse monsters afgenomen die in het mobiele laboratorium worden onderzocht om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen. Naast de mobiele menginstallatie kunt u bij Kleemzand International BV terecht voor in-situ stabilisatie recyclers. Met de beschikking over een uitgebreid machinepark in Emmen en uitgebreide kennis, kunt u bij Kleemzand International terecht voor advies over en uitvoering van grondverbetering en grondstabilisatie. De mobiele menginstallatie van Kleemzand International mengt zand en klei van lage kwaliteit met de juiste bindmiddel tot een hoogwaardig bouwstof voor werkzaamheden in de bouw en infrastructuur.

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Onze teelaarde volledig vrij is van puin en zeer goed waterdoorlatend is? Deze teelaarde kan worden toegepast voor grondverhoging en grondverbetering.