Klei stabiliseren

Uw specialist in klei stabiliseren is Kleemzand International BV. Zand en klei van lage kwaliteit worden veelal als onbruikbare grondstoffen beschouwd. Door klei te stabiliseren kan grond van lage kwaliteit worden verbeterd en kan het worden verwerkt tot nieuw bruikbare bouwstof. Stabilisatie van de ongeschikte grond biedt diverse voordelen.

Met klei stabiliseren wordt klei verwerkt tot hoogwaardige bouwstof

Hoe gaat Kleemzand International BV te werk bij klei stabiliseren? Voordat wordt overgegaan tot klei stabiliseren, wordt vooronderzoek uitgevoerd waarbij de grond wordt onderzocht. Er wordt vastgesteld wat voor soort bindmiddel aan de kleigrond dient te worden toegevoegd om het te verwerken tot een hoogwaardige bouwstof. Na het vaststellen van het receptuur installeert Kleemzand International BV op locatie een mobiele menginstallatie. Deze menginstallatie mengt de grond met het benodigde bindmiddel. Tijdens dit proces worden voortdurend controles uitgevoerd met behulp van het geavanceerde computersysteem en met behulp van diverse monsters die worden onderzocht in het mobiele laboratorium van Kleemzand International BV.

Uw specialist voor klei stabiliseren is Kleemzand International BV

Klei stabiliseren maakt mogelijk dat onbruikbare grond wordt verwerkt tot uitstekende bouwstof. De nieuw ontstane bouwstof na het stabiliseren is geschikt voor grondaanvullingen of ophogingen bij diverse bouwwerkzaamheden. Klei stabiliseren draagt bij maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen en biedt u ook economische voordelen. Doordat de onbruikbare grond niet hoeft te worden afgevoerd en er geen nieuw zand hoeft te worden aangevoerd, bespaart u onder andere op aankoop- en transportkosten. Met ruime kennis en ervaring in klei stabiliseren is Kleemzand International BV de specialist die u zoekt.

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Kleemzand een hoogwaardige vervanger is voor gewoon zand? Het heeft namelijk een hoge dichtheid en is eenvoudig te verwerken.