Grondverzetmachines

Kleemzand International BV beschikt over diverse grondverzetmachines. De machines voor grondverzet zijn inzetbaar voor het uitgraven of ophogen van grond, maar kunnen tevens worden ingezet voor het verzamelen van bijvoorbeeld grond, granulaat, puin of voor het in depot brengen van het eindproduct. Standaard wordt er bij de menginstallatie een kraan/shovel geleverd, voor het aanvoeren van afgegraven grond naar de machine als voor het verzamelen van het eindproduct. Verder kunnen de grondverzetmachines worden toegepast bij het ophogen en aanvullen van grond voor bijvoorbeeld de realisatie van wegen, funderingen en het bouwrijp maken van industrieterreinen. Met de geavanceerde machines voor grondverzet worden de benodigde werkzaamheden efficiënt uitgevoerd en de machines worden zorgvuldig bediend door eigen chauffeurs. U kunt bij Kleemzand International BV terecht voor:

  • Kranen en shovels
  • Bermenstabilisatie
  • Bermenonderhoud machine
Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Onze teelaarde volledig vrij is van puin en zeer goed waterdoorlatend is? Deze teelaarde kan worden toegepast voor grondverhoging en grondverbetering.