Grondstabilisatie

Als mengspecialist gaat u voor grondstabilisatie naar Kleemzand International BV. Verschillende grondstoffen van lage kwaliteit kunnen met behulp van grondstabilisatie worden bewerkt tot nieuw bruikbare bouwstoffen van hoge kwaliteit. Na het uitvoeren van een vooronderzoek wordt met behulp van een mobiele menginstallatie de ongeschikte grond gemengd met een kleine hoeveelheid bindmiddel en eventuele specifieke additieven waarmee de kwaliteit van de grond dusdanig wordt verbeterd. Kleemzand International BV is gespecialiseerd in:

  • klei stabiliseren
  • zand stabiliseren
  • leem stabiliseren

Uw specialist voor grondstabilisatie is Kleemzand International BV

Het stabiliseren en verbeteren van gronden biedt diverse milieutechnische voordelen en economische voordelen. Doordat zand en klei na stabilisatie kunnen worden hergebruikt, hoeft er geen nieuw zand worden aangeleverd. Dit bespaart zowel op de aankoopkosten als op de transportkosten. De bewerkte grond kan opnieuw goed worden toegepast bij de realisatie van draagkrachtige bodem- en grondlagen bij bouwkundige werkzaamheden. Door het recyclen van de grond, draagt grondstabilisatie bij aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam bouwen.

Grondstabilisatie biedt economische voordelen en milieuvoordelen

De geavanceerde machines gecombineerd met de know-how en ervaring in onderzoek en gerealiseerde projecten voor grondstabilisatie, maken Kleemzand International BV tot uw mengspecialist. Niet alleen voor het stabiliseren van gronden of granulaten: alle stabilisaties en mengprocessen kunnen door ons worden uitgevoerd. Wij kunnen u voorzien van advies met betrekking tot grondstabilisatie en bodem- en grondverbetering. Tevens beschikken we over kennis met betrekking tot de uitvoering van grond-, weg- en waterbouwkundige werken, waardoor we naast grondstabilisatie op vele vlakken met u mee kunnen denken.

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Wij verschillende ongeschikte grondsoorten verwerken tot bruikbare bouwstof? Dit doen wij door het toevoegen en mengen van kleine hoeveelheden bindmiddel.