Bedrijfsinformatie

Kleemzand International BV is sinds jaar en dag een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van het zwaardere bouwmaterialentransport, het beheeren van de grondbank Emmen en in de verhuur van volautomatische mobiele menginstallaties voor het mengen van producten uit secundaire reststromen.

Met deze mobiele menginstallaties is Kleemzand International BV inzetbaar voor grondstabilisatie en of immobilisatie op locatie. De menginstallaties kunnen worden voorzien van speciale uitbreidingsmodules, zoals verschillende vultrechters, bindmiddelsilo’s en vloeistofdoseringen zodat volgens receptuur, uit tal van verschillende stromen, op gecontroleerde wijze een hoogwaardige bouwstof als eindproduct ontstaat. Kleemzand International BV biedt innovatieve oplossingen voor alle te mengen stromen en gronden.

Certificering

Kleemzand International BV is ISO 9001 – VCA  -  BRL 9335 gecertificeerd. Onze operators zijn VCA leidinggevend gecertificeerd, enthousiast, meedenkend en beheersen het productieproces van A tot Z om samen met onze klanten het gewenste resultaat te behalen.

  • KOMO productcertificaat BRL 9335 0001
  • Certificaat van Goedkeuring Norm 9001 NL
  • Certificaat van Goedkeuring Norm 9001 DU
  • Certificaat van Goedkeuring Norm VCA NL
  • Certificaat van Goedkeuring Norm VCA DU
  • NIWO transport vergunning
  • VIHB registratie
  • KVK-BTW nummer

Bovenstaande certificaten en gegevens kunt u hier downloaden

Algemene werkwijze

Kleemzand International BV krijgt van haar opdrachtgevers een aanvraag aangeleverd, hierbij wordt een passende offerte uitgebracht waarna bij opdrachtverlening de opdracht in de planning wordt opgenomen en uitgevoerd. In het proces voor grondstabilisatie, volgt Kleemzand International BV  diverse stappen.

Vooronderzoek
In eerste instantie wordt er met vooronderzoek gekeken of het materiaal geschikt is om verwerkt te worden en of de minimale vereiste CBR waarde kan worden behaald. Aan de hand van deze proeven wordt het receptuur vastgesteld voor de uitvoering van grondstabilisatie.


Productie en controle
Tijdens de verwerking van de vrijgekomen ondergeschikte grond worden diverse productiecontroles uitgevoerd of de gestelde CBR waarde (draagvermogen) van de bewerkte grond gehaald wordt.


Controle eindproduct
Na productie wordt het eindproduct gecontroleerd op CBR waarde door een onafhankelijk laboratorium. Na deze controle wordt de geproduceerde partij vrijgegeven aan de opdrachtgever voor verificatie en wordt de bewerkte partij opgeleverd.
 

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Kleemzand een hoogwaardige vervanger is voor gewoon zand? Het heeft namelijk een hoge dichtheid en is eenvoudig te verwerken.