Transport

Uw adres voor Nationale en Internationale bouwmatrialentransport.

Kleemzand biedt haar diensten als transporteur aan, van zowel bouwmaterialen als van zand en grond voor zowel zakelijk als particulier.

U kunt bij ons terecht voor eenmalige transport van uw product, maar ook voor het transporteren van structurele zendingen in het binnen- en buitenland. Kleemzand beschikt hiervoor over vlakke trailers, steenopleggers met 40 t/m kranen die zelf lading kunnen laden en lossen, naast het vervoeren kunnen wij ook het plaatsen van bijvoorbeeld betonnen elementen als keerwanden voor u verzorgen en staat de afgeleverde lading meteen op de juiste plaats.

Inzet van de combinatie als kraanwagen is ook mogelijk, doordat de kraan verrijdbaar is over de gehele oplegger kan flexibel en snel worden gewerkt en kunnen zwaardere lasten dichtbij de kraan gehouden worden waardoor er relatief weinig hoogte nodig is, wat de inzet van deze kraanoplegger bij inpandige werkzaamheden uiterst geschikt maakt.

Voor het vervoer van de producten van onze grondbank maken wij gebruik van onze 6x6 containerauto met 16 t/m autolaadkraan. Deze auto beschikt over een gestuurde achteras waardoor manoeuvreren in de smalle straten van een woonwijk geen probleem is en de lading veelal op de gewenste plaats kan worden geladen of afgeleverd.

Meer weten over de transportmogelijkheden en tarieven? Neemt u dan gerust contact op.

Nieuws / actueel
Nieuwe zeef! Maandag 28 januari Nieuwe zeef!
Kleemzand International BV neemt nieuwe zeef in ontvangst! Deze McCloskey R155 is een robuuste zeefmachine, ontworpen voor de meeste zware toepassingen. Lees meer
Donderdag 19 mei verhuisbericht
nieuw adres grondbank emmen Bartho;lomeus diasstraat 8 in Emmen Lees meer
Maandag 15 februari verhuis bericht
nieuw adres Grondbank Emmen Bartholomeus Diasstraat 8 Lees meer
Wist u dat

Wij verschillende ongeschikte grondsoorten verwerken tot bruikbare bouwstof? Dit doen wij door het toevoegen en mengen van kleine hoeveelheden bindmiddel.