GEOPEND VAN

DAGELIJKS VAN 07.00 – 16.00 uur of tijdens de AANHANGEROCHTEND

Karretje grond nodig? Voor het afhalen en storten van gronden kunt u dagelijks terecht van 07.00 – 16.00 uur aan de Bartholomeus Diasstraat 8 in Emmen.
Aanhangerochtenden op zaterdag 30 maart, 6 april, 20 april, 4 mei, 25 mei, 15 juni en 29 juni! Geopend van 09.00 – 12.00 uur!

Inname en verkoop van grond vindt plaats bij de Grondbank Emmen. Heeft u een partij grond over na een verbouwing, nieuwbouw of tuinaanleg of heeft u een partij grond uit andere projecten? De grondbank van Kleemzand Groep Emmen neemt vrijkomende grond, zand of leem in zonder dat de in te nemen grond expliciet hoeft te worden voorzien van een kwaliteitskeuringen wij verzorgen afvalstroomnummers, transportdocumenten en melding indien nodig. Grond die bij ons binnen komt wordt volgens wettelijk gestelde eisen ingenomen,  samengevoegd, bewerkt en weer afgezet met grondbewijs en bijbehorende administratie. Wij zijn door de overheid gecertificeerd om deze grondstromen in te nemen, te registreren en coördineren.

Kleemzand Groep Emmen kan de grond ook voor u afvoeren naar de grondbank, met onze eigen 6×6 containerauto met autolaadkraan. Het grote voordeel van deze vrachtauto is dat deze zichzelf kan laden met de grijperbak zodat voor geringe hoeveelheden grond geen extra kraan of shovel hoeft te worden ingezet voor het laden.

TERREINREGELS

VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID

Wanneer u bij ons aanrijdt, kunt u zich melden aan het loket. Vervolgens rijdt u met auto naar de stort & afhaalplaats voor particulieren. Deze wordt met een bord op het terrein aangegeven.

De shovel heeft te allen tijde voorrang! Het is niet toegestaan elders uit te stappen dan bij het loket of op de daarvoor bestemde particulieren “halte”.